Informatie

Hoe de producten van Eye Envy te gebruiken? Een korte instructie plus Youtube filmpjes.

Hoe Eye Envy producten te gebruiken

Begin met Eye Envy Tear Stain Solution voor honden of voorgeweekte pads:

Stap 1: Als de ogen van uw huisdier erg korstig zijn en vol vuil zitten, maak de ogen dan voorzichtig schoon met warm water en een tandenborstel (zachtjes) of een kleine vlooienkam. Probeer zoveel mogelijk vuil te verwijderen. Als de ogen grotendeels schoon zijn en er geen grote klontjes vuil zijn, sla deze stap dan over.*

Stap 2: Schud de fles Eye Envy Solution goed en week het zachte applicatiepad erin.

Stap 3: Veeg voorzichtig rond de ogen. Wees niet bang om het te nat te maken. Giet de oplossing niet in de ogen, maar maak u geen zorgen als er een klein beetje in de ogen terechtkomt. Laat goed drogen.

Stap 4: Werk de Eye Envy Powder voorzichtig in de vacht van uw hond, werk rond de ogen en werk poeder tegen de haargroei. U kunt een klein penseel of uw vingertop gebruiken. Laat goed drogen. U kunt het poeder direct na het aanbrengen van de oplossing aanbrengen. Zorg ervoor dat u geen poeder in uw ogen of neus krijgt.

Je bent klaar! De ogen van uw hond moeten er binnen een paar uur fantastisch uitzien. Ga door met dit proces gedurende één week. Na een week indien nodig herhalen.

*Opmerking: Stap 1 is voor nieuwe gebruikers en voor dieren met extreem vuil in hun ogen. Na de eerste toepassing hoeft u alleen stappen 2 tot en met 4 te doorlopen.