FAQ

Company details

Animalis VOF
Josephine Bakerstraat 17
1311 GB Almere
Nederland

+31 36 540 1933
Wo, Vr & Za van 10 - 17 uur

[email protected]

Neem contact op

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen

1. Diepvries
1.1 Kan ik mijn diepvries bestelling combineren met niet diepvries producten?

Ja natuurlijk! Vul uw bestelling in de webwinkel aan met de gewenste artikelen of bel/mail ons met uw wensen.

1.2 Ik bestel regelmatig hetzelfde, is het mogelijk dat jullie dit voor mij regelen?

Wij kunnen voor terugkerende bestellingen een zgn herhaalbestelling maken. Met een vaste interval bestellen wij dan voor u de producten die u nodig heeft. Van deze bestelling krijgt u natuurlijk tijdig per email een bevestiging zodat aanpassingen altijd mogelijk zijn.

1.3 Versturen jullie ook diepvries producten?

Nee helaas, diepvries wordt niet verzonden maar alleen via de winkel uitgeleverd of op onze vaste bezorgrondes afgeleverd.

1.4 Hebben jullie alles op voorraad aan diepvries producten?

In principe hebben we van alle hardlopers wel een `grijpvoorraad`. Gezien de immense hoeveelheid verpakkingen, uitvoering en smaken zijn de aantallen echter beperkt - net zoals onze verkoopruimte :-). Teleurstelling wordt voorkomen door artikelen op voorhand te bestellen.

1.5 Wanneer moet een bestelling uiterlijk geplaatst worden?

Gezien de verschillende leverdagen van onze groothandels is het raadzaam om voor zaterdagavond 24:00 te bestellen. Dan hebben wij het woensdag in huis!

1.6 Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De vaste bezorgdagen zijn woensdag, vrijdag en zaterdag (in overleg kan hiervan afgeweken worden), de bestellingen worden afgeleverd tussen 17:30 en 20:30. Wij koppelen altijd aan u terug wanneer u ons mag verwachten. Afhalen kan in de loop van woensdagmiddag, houdt hierbij rekening met de aan u gemelde `vanaf` tijd.

Let op: Bezorging buiten Almere altijd in overleg, in dat geval kan het iets langer duren voor u de bestelde artikelen in huis heeft.

1.7 Hoe vervoeren jullie de diepvries producten op jullie bezorgrondes?

Wij vervoeren de diepvries producten in thermotassen en/of boxen. De producten komen altijd bevroren bij u aan. Uitzondering hierop zijn worsten die gemaakt zijn net voor wij ze ontvangen van de groothandel (zie datum op de sticker), deze zijn nog niet geheel bevroren alvorens ze uitgeleverd worden.

Onze locatie

We zijn open voor bezoek op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur .

Animalis VOF

Josephine Bakerstraat 17
1311 GB Almere


+31 36 540 1933
Neem contact op