Happy-House

Happy-House, een Nederlands bedrijf gevestigd in Velp. De Happy-House product range omvat luxe, kwalitatief hoogstaande artikelen voor zowel hond, kat & paard als producten voor het baasje zelf!

Happy-House, huisdieren zijn een levensstijl!

Het is de missie van Happy-House om mooie producten op de markt te brengen die iedere woonkamer net dat beetje extra tintje geven.
Huisdieren zijn een onderdeel van ons leven. We voeren ze, verzorgen ze en hebben plezier met ze – tijdens een wandeling door het park bijvoorbeeld, of zelfs als we ze meenemen op bezoek bij vrienden. Het hebben van huisdieren is voor veel mensen echt een levensstijl. En Happy-House maakt deel uit van deze levensstijl.

Happy-House staat voor design en sfeer; voor leuke, comfortabele producten voor honden en katten die net dat beetje extra bieden – extra comfort voor uw geliefde huisdier met producten die ook nog eens een stijlvolle toevoeging zijn aan uw huis.

Ze creëren niet alleen luxe, comfortabele items voor honden en katten, maar ook voor jou en het interieur van je huis.

Een nieuw product mag pas de naam Happy-House dragen als ze 100% tevreden zijn over het ontwerp. Zo kunnen zij exclusiviteit en kwaliteit garanderen. Met een vaste basiscollectie van ruim 2.000 artikelen zorgt Happy-House ervoor dat er voor iedere woonstijl wel iets passends bij zit.

Voor meer informatie: www.happy-house.nl