"Grooming Good Set"

Artikelcode: ANY24006
In backorder
 • Details
 • We hebben allemaal onze essentiële producten voor onze eigen verzorgingsroutine, en onze trouwe vrienden zijn niet anders! Deze Grooming Good Set combineert een reeks belangrijke Animoloy producten om de oren schoon te houden, de ogen helder, de neuzen glanzend en de tenen fonkelen!

  Animology Paws & Nose Balm bevat een voedende mix van zoete amandelolie, jojobawas, sheaboter en haverolie, om de voetzolen gekalmeerd en gehydrateerd te houden en droge en gebarsten neuzen te helpen voorkomen. Animology Clean Ears helpt de oren vuil- en vuilvrij te houden en Animology Tear Stain Remover helpt verkleuringen in het gezicht te verwijderen en te verminderen. Voor veeleisende honden die er graag op hun best uitzien, is dit een must-have cadeauset!

  Schone oren
  Animology Clean Ears is een milde en effectieve reinigingsoplossing, ontworpen om oorsmeer, vuil en ander vuil uit de oren van honden te verzachten en te verwijderen. Verzacht en bevordert schone, gezonde oren.

  Poten & Neus
  Animology Paws & Nose Balm is een complexe mix van zoete amandelolie, jojobawas, sheaboter, haverolie en vitamine E die de neus en poten van een hond hydrateert en kalmeert. Animology Paws & Nose is minder stevig dan typische balsems, waardoor het in een tube kan worden geleverd, wat de toepassing verbetert en helpt voorkomen dat vuile vingers het product besmetten.

  Traanstrepen verwijderen
  Animology Tear Stain Remover is een milde en effectieve reinigingsoplossing, ontworpen om vlekken veroorzaakt door overmatige traanproductie bij honden te helpen verminderen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set