3-in-1 Koekjes Gras & Poep Cranberry

Levertijd: Op voorraad
Only a few left
 • Details
 • BF® Petfood 3-in-1 mineralen koekjes Gras & Poep "cranberry" zijn gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die ontlasting of gras eten of ter ondersteuning bij verandering van voer of niet goed verteerbaar voer. Ondersteunt de blaas, de urinewegen en het gebit. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje.

  Het kaoliniet (klei-mineraal) heeft absorptieve eigenschappen voor toxinen uit de darminhoud en zorgt voor binding van belastende stoffen in het verteringskanaal.

  Cranberry bevat veel antioxidanten en gezonde vitaminen en mineralen. Cranberry ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor het behoud van een gezonde blaas, urinewegen en gebit.

  De aanwezige vezels bevorderen de spijsvertering en zorgen voor een goede darmflora en bacteriën in de darm. Gerst is rijk aan bèta-glucanen, die de groei van goede darmbacteriën bevorderen. Het kan ook het cholesterol en de bloedsuikerspiegel verlagen. Luzerne (alfalfa) is een gezonde vezelbron en optimaal aanvullend om dieren te voorzien van hoogwaardige plantaardige eiwitten, aminozuren, mineralen en sporenelementen.

  Bijkomend voordeel is dat de ontlasting van honden die BF® Petfood 3-in-1 mineralen cranberry koekjes gegeten hebben door honden niet meer aantrekkelijk gevonden wordt. De aanwezige kaoliniet bederft de "lekkere smaak" van de ontlasting.

  De 3-in-1 mineralen koekjes cranberry zorgen er voor dat de toxinen, bacteriën en irriterende stoffen uit de darm absorberen, het darmslijmvlies beschermen en bijdragen tot een normale stoelgang.

  Smaakvolle 3-in-1 mineralen cranberry hondenkoekjes:
  1. helpt ontlasting dikker te maken;
  2. bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten i.v.m mineralen en/of vezeltekort);
  3. ondersteunt urinewegen en bij voerverandering of niet goed verteerbaar voer.

  Met o.a. kip, cranberry, kaoliniet (klei-mineraal) en appel. Tarwevrij.

  3-in-1 koekjes Gras & Poep Cranberry zorgen voor "stevige oppak-poep" zodat straat en gazon schoon blijven.

  Voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set