3-in-1 Koekjes Gras & Poep Naturel

Artikelcode: BID18001
Levertijd: Op voorraad
Only a few left
 • Details
 • BF® Petfood 3-in-1 mineralen kruiden koekjes Gras & Poep "naturel" zijn gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die ontlasting* of gras eten of ter ondersteuning bij verandering van voer of niet goed verteerbaar voer. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje.

  Het kaoliniet heeft absorptieve eigenschappen voor toxinen uit de darminhoud en zorgt voor binding van belastende stoffen in het verteringskanaal.

  De kruidenmix bevat o.a. weegbree, wat het slijmvlies van het spijsverteringsstelsel ondersteunt, en salie. Salie is ter ondersteuning van de afvoer van afvalstoffen.

  De aanwezige vezels bevorderen de spijsvertering en zorgen voor een goede darmflora en bacteriën in de darm. Gerst is rijk aan bèta-glucanen, die de groei van goede darmbacteriën bevorderen. Het kan ook het cholesterol en de bloedsuikerspiegel verlagen.

  Bijkomend voordeel is dat de ontlasting van honden die BF® Petfood 3-in-1 mineralen kruiden koekjes gegeten hebben door honden niet meer aantrekkelijk gevonden wordt. De aanwezige kaoliniet bederft de "lekkere smaak" van de ontlasting. Het calcium ondersteunt de tanden, nagels en botten en is onmisbaar voor de zenuw- en spierfuncties.

  De 3-in-1 mineralen kruiden koekjes zorgen er voor dat de toxinen, bacteriën en irriterende stoffen uit de darm absorberen, het darmslijmvlies beschermen en bijdragen tot een normale stoelgang.

  Smaakvolle 3-in-1 mineralen kruiden hondenkoekjes:
  1. helpt ontlasting dikker te maken;
  2. bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten i.v.m mineralen en/of vezeltekort);
  3. ondersteunt bij voerverandering of niet goed verteerbaar voer.

  Met o.a. kaoliniet (kleimineraal), kruidenmix en calcium. Tarwevrij.

  3-in-1 koekjes Gras & Poep Naturel zorgen voor "stevige oppak-poep" zodat straat en gazon schoon blijven.

  Voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set