"Krabkarton ORBIT 2.0"

Artikelcode: CCC24009
Only a few left
  • Details
  • Canadian Cat Company Krabkarton Orbit is een elegante, futuristische golf voor in huis en puur speelplezier op twee niveaus voor je kat: ravotten, krabben, spelen en slapen, aan beide kanten te gebruiken. Elke katteneigenaar weet dat bijna elke kat dol is op dozen. Katten proberen zelfs in de kleinste dozen te glippen.

    Het design krabmeubel van CanadianCat combineert functionaliteit, design en kwaliteit in één product. Lange levensduur dankzij stabiele en hoogwaardige verwerking van de krabplanken. De gebruikte kleurstof vormt geen probleem en is volkomen onschadelijk voor de fluwelen poten.

    Veel beweging, krabplezier en een ideale klauwverzorging zijn belangrijke aspecten voor fluwelen poten. Naast een effectieve klauwverzorging stimuleert een krabplank ook het natuurlijke speelinstinct van katten en zorgt voor een optimale benutting van de kat en bevrediging van het krabinstinct. Dankzij de krasmogelijkheden blijven meubels en muren in huis beschermd. De extreem grote krabvlakken zijn gemaakt van robuust kwaliteitskarton en zijn daardoor ook geschikt voor grote en zware katten, maar ook voor katten die graag krabben. Elke krabplank bevat een zakje kattenkruid die naar behoefte kan worden gebruikt.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set