"Speelkussen FELTY Valeriaan"

Artikelcode: CCC24021
Only a few left
 • Details
 • Canadian Cat Company Speelkussen FELTY

  Het katvriendelijke en knuffelige vilten knuffelkussen van Canadian Cat Company met een betoverende geur voor je kat.

  Het maakt indruk met de vulling van 5 g kattenkruid of 5 g valeriaan in het kussen en het eenvoudige en natuurlijke ontwerp. Het vilten materiaal is gemakkelijk vast te pakken en te bijten door katten en is bestand tegen intensief krabben en bijten door uw kat. Door het geïntegreerde sisaltouw is het ideaal voor katten die graag apporteren.

  De royale inhoud van de vilten kussens garandeert lang speelplezier. De aangename geur van kattenkruid of valeriaan wordt zeer intensief waargenomen door harige vrienden, trekt de aandacht en bevordert bovendien de drang om te spelen. Uiteraard kan jouw kat er ook een knuffelkat mee worden. Dit komt vooral door de essentiële oliën van de plant, die een zeer verleidelijke werking hebben op katten. De etherische oliën kunnen steeds opnieuw geactiveerd worden door wrijving en/of hitte.

  • Onweerstaanbare en stimulerende geur van kattenkruid of valeriaan
  • Natuurlijk en soortspecifiek polyesterviltmateriaal
  • Bijzonder zacht door speciale katoenfleecevulling
  • Perfect voor spelen, ravotten en apporteren
  • Dit natuurlijke en op de soort afgestemde kattenspeeltje is een genot voor zowel jonge als oudere katten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van diervriendelijke en duurzame materialen. Het zeer zachte en uiterst hoogwaardige polyesterviltmateriaal is perfect afgestemd op de behoeften van katten.

  Als alternatief voor valeriaan biedt Canadian Cat Company uw kat ook een productvariant met catnip aan. Beide aroma's hebben een stimulerende werking op katten.

  Afmetingen: 10,5*7,5*2cm

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set