Kat XL

Artikelcode: CRS23009
Levertijd: Op Voorraad
Only a few left
  • Details
  • Carnis Cat Adult XL

    Deze Adult XL kattenvoeding zit boordevol (vers) kalkoenvlees en is daardoor naast gezond ook nog eens onweerstaanbaar lekker. De brokken zijn extra groot, speciaal afgestemd op de grotere kattenrassen. Daarnaast is de voeding door de grotere brokvorm ook zeer geschikt voor katten die hun voeding te snel eten. Zo moeten ze er net wat meer moeite voor doen.

    Alleen de beste ingrediënten
    Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Alles om jouw kat gezond te houden.

    Licht verteerbaar
    Omdat de brokken de natuurlijke vezel cellulose bevatten, zijn ze licht verteerbaar en zorgen ze ervoor dat jouw kat een langdurig verzadigd gevoel heeft. Daarnaast ondersteunt dit het verwijderen van haren uit het verteringssysteem die door jouw kat zijn ingeslikt bij het schoonmaken van de vacht. Hiermee wordt de vorming van haarballen tegengegaan.

    Met toegevoegde Taurine
    Om gezond te blijven, hebben katten taurine nodig. Omdat hun lichaam dit essentiële aminozuur zelf niet aan kan maken, hebben we dit aan de voeding toegevoegd. Taurine heeft een positief effect op het gezichtsvermogen en de hartspier en zorgt daarnaast voor een goede spijsvertering.

    Samenstelling
    25% vers kalkoenvlees, 17% gedehydreerde kalkoen, zoete aardappel, erwten, erwteneiwit isolaat, amarant, 4% visolie, gevogelte vet, gedroogde bietenpulp, 2% cellulose, lijnzaad, gehydrolyseerde kippenlever, gist, 0,2% gedroogde cranberry, 0,2% inuline, mineralen, pompoenmeel, 0,04% extract van schaal- en weekdieren (bron van glucosamine), 0,02% chondroitine sulfaat, Yucca schidigera extract

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set