Zalm Small

Artikelcode: CRS23035
Levertijd: Besteld voor di 24:00 vanaf vrijdag uit te leveren
In backorder
  • Details
  • Carnis Salmon Small

    Deze hoogwaardige, geperste hondenvoeding op basis van zalm, bevat maar liefst 26% zalm. Dit hoge percent maakt de voeding extra smakelijk en aantrekkelijk voor jouw hond en is daarmee bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid en vacht. De van nature aanwezige omega 3 en 6 dragen daarnaast bij aan een optimale vertering en hebben een gunstige invloed op hart en bloedvaten.

    Elk Brokje bevat alle benodigde vitamines en mineralen en enkel natuurlijke ingrediënten. Dit maakt de voeding geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Zo kan Berner Sennen pup Beau er gezond groot mee worden (Regular) en geeft het Chihuahua Pip de juiste ondersteuning om optimaal van haar oude dag genieten (Small). De voeding bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en is ontwikkeld op basis van een tarweglutenvrije receptuur.

    Samenstelling
    26% zalmmeel, ontsloten rijstmeel, ontsloten mais, ontsloten sorghum, ontsloten haver, rundvet, bietenpulp, vitamine- en mineralen mix, gefractioneerd vetpoeder, kippenmeel, 0,5% zonnebloemolie, 0,05% chondroïtine en 0,05% glucosamine

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set