Sale

*Champion of the Great Cat-Race

Only a few left
  • Details
  • Een spel om meer te weten te komen over de behoeften, gedachten en gevoelens van uw kat!
    Of het nu een Chartreux, Siamees of een huiskat is, met dit nieuwe tafelspel van Vitakraft kunnen onze lieve vrienden van de "fluwelen pootjes" al hun vaardigheden demonstreren! Spring naar hindernissen van kleine en grote afstanden, opdrachten, snelheid en een beetje geluk, dat kan nooit kwaad.

    Speel niet met uw huisdier, speel alsof u het dier bent!
    Het verloop van het spel Champion of the Great Cat-Race is volledig gebaseerd op het standpunt van de kat. Het hele gezin kan deelnemen aan de wedstrijd en leren, door de rol van kartuizer Siamese kat of huiskat te spelen, om de behoeften van "huistijgers" te identificeren om ze gezond en in vorm te houden. De worp van de dobbelstenen en actiekaarten bepalen het lot: als je kat goed gelokaliseerd is, zal hij posities verdienen en als eerste de finish bereiken, maar zo niet zal hij zich terugtrekken. Na vier succesvolle ronden berekent de wedstrijdleider de punten van zijn speelkameraden en overhandigt hij de gelukkige winnaar een welverdiende trofeekaart.

    Er zijn ook edities verkrijgbaar met honden en konijnen in plaats van katten. De grotere edities van het spel zijn voor 2-7 spelers, terwijl de pocket-edities voor 2-4 spelers zijn.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set