Small Animal Universele Reiniger 1 ltr

Levertijd: Op voorraad
Only a few left
 • Details
 • Green7 Small Pet Breeder All Clean
  Biologisch Afbreekbaar Schoonmaakmiddel Voor Dierenverblijven Kleine Huisdieren

  De professionele liefhebber en fokker van kleine huisdieren kan gerust zijn de Green7 Small Pet Breeder All Clean. Deze snelwerkende reiniger en ontvetter verwijdert alle organische vervuiling en neutraliseert tegelijkertijd de geur van urine en uitwerpselen. Bovendien is deze reiniger geurvriendelijk voor alle kleine zoogdieren en 100% biologisch afbreekbaar. Daarnaast is deze reiniger HACCP goedgekeurd, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste hygiënestandaarden.

  Deze reiniger kan worden gebruikt om vloeren en wanden in hokken, verblijven, dierenartsenpraktijken en dierenklinieken te reinigen. Het is ook geschikt voor het reinigen en ontvetten van loopballen, loopmolens en andere speeltjes. Bovendien is het een krachtige reiniger voor moeilijke verontreiniging, zoals aanslag op eet- en drinkbakjes. Het is veilig op alle materialen en zorgt voor een hygiënische en frisse omgeving voor uw kleine huisdieren.

  Gebruiksaanwijzing
  Verwijder zo veel mogelijk losse verontreiniging. Vernevel Small Pet Breeder op het oppervlak. Werk van onder naar boven op verticale vlakken. Laat even inwerken en wrijf licht in met een natte doek of spons. Spoel af met water. Herhaal indien nodig. 

  Tips

  • Onverdund gebruiken of aangelengd met water, naargelang de verontreiniging.
  • Niet laten opdrogen op glas. Dit kan blijvende vlekken veroorzaken.
  • Kan bepaalde kleurstoffen aantasten. Test op een onopvallende plaats.
  • Gebruik een zachte borstel op poreuze materialen (textiel, beton, steen).
  • Vuil textiel inspuiten met Small Pet Breeder voor het in de wasmachine gaat. Eventueel even inborstelen. Respecteer steeds het waslabel.
  • Ook te gebruiken met de hogedrukreiniger.

  Ingrediënten
  fosfaten <5%, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen <5%, parfum.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set