"My First Puppy Pack"

Artikelcode: ANY24008
Only a few left
 • Details
 • Het My First Puppy Pack is zorgvuldig samengesteld om de vroege verzorgingservaring van uw puppy extra speciaal te maken en is de perfecte combinatie van Animology-verzorgingsproducten om uw nieuwe vachtbaby in het gezin te verwelkomen en hem kennis te laten maken met een leven lang verwennerij en vachtverzorging. De Puppy Love Shampoo is een zachte en zachte formule, perfect om de jonge vacht van uw puppy zacht, fris en in optimale conditie te houden. Voor als de tijd kort is en een snelle opknapbeurt nodig is, biedt Mucky Pup No Rinse Shampoo Spray een snelle en gemakkelijke oplossing, zonder dat er water nodig is. Ten slotte is onze Puppy Powder Fragrance Mist ideaal voor het aanbrengen van een boost Baby Powder Fragrance op de vacht van uw puppy, waardoor knuffeltijd nog onweerstaanbaarder wordt!

  Shampoo
  Animology Puppy Love is een milde shampoo verrijkt met vitamines en conditioners, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van uw puppy om de vacht mooi schoon, geurig en gezond te houden.

  Droogshampoo
  Animology Mucky Pup is een milde maar effectieve shampoospray die je niet hoeft af te spoelen om je vieze pup te ontdoen van vuil en geurtjes zonder dat er water, rommel of stress nodig is.

  Lekker luchtje
  Animology Puppy Powder is een geurmist voor honden met een langdurige babypoedergeur.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set