"SIR-SCRATCH-A-LOT Kattenkasteel"

Artikelcode: CCC24001
Levertijd: Op voorraad
Only a few left
  • Details
  • Op in totaal drie verdiepingen kan jouw kat ontdekken, spelen, ravotten en klimmen. Elk van de verdiepingen is ook ideaal als een gezellig toevluchtsoord achter beschermende muren. Door de ronde uitsparingen in de vloer kan de kat comfortabel van vloer naar vloer bewegen. Een natuurlijke lichtinval in het interieur van het kasteel wordt gegarandeerd door de grote ramen. Het met kantelen omzoomde dak biedt de kat het best mogelijke zicht, waarop hij op optimale hoogte zijn hele rijk in de gaten kan houden en nieuwkomers vroegtijdig kan opmerken.

    Door het statige formaat van 62*62*105 cm (vloerhoogte elk ca. 30 cm) kunnen meerdere katten zich tegelijkertijd vermaken in en rond het grote fort. De sterke muren van het kasteel zijn bestand tegen intens spel. Voor de bodemplaat worden twee lagen dubbelwandig en stevig verlijmd golfkarton gebruikt, die een veilige stand garanderen.

    Dubbelwandig golfkarton met dikke bodemplaat. Uitvoering met stekkerverbindingen. Geen gereedschap of lijm nodig. Duurzaam, recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen - gemaakt van 100% golfkarton.

    Dankzij de instructies is hij eenvoudig en zonder gereedschap of lijm op te zetten. De afgeronde hoeken van de stekkerverbindingen kunnen eenvoudig in de uitsparingen worden gestoken. Wand- en vloerelementen versterken de hele constructie. Alle componenten zijn gemaakt van dubbelwandig golfkarton. Het kartonnen kasteel wordt plat geleverd.

    Kleine details zoals vensterbanken en sierlijke vloereinden geven het kasteel een authentieke uitstraling. Het logo van Canadian Cat Company siert de vooringang. Creatievelingen kunnen ook de buitenkant van de kartonnen doos beschilderen en zo hun eigen stijl van het kattenkasteel creëren.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set