Konijn Regular

Artikelcode: CRS23021
Levertijd: Op Voorraad
Only a few left
  • Details
  • Carnis Rabbit Regular

    Deze hoogwaardige, geperste hondenvoeding op basis van konijn is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Zo geniet West Highland White Terriër Bobbie bijvoorbeeld van het kleine formaat brokjes (Small) en Akita Yuna van de grote brokken (Regular).

    Konijn als enige eiwitbron (single source protein)
    Het gebruik van konijn als enige eiwitbron, maakt de voeding hypoallergeen. De voeding is daardoor bij uitstek geschikt voor honden met een voedselallergie, huid- of vachtprobleem of een maag-/darmprobleem. Konijn wordt relatief weinig gebruikt in hondenvoeding, waardoor de kans groot is dat er nog geen allergie is opgebouwd tegen deze eiwitbron.

    Elk geperst brokje zit bomvol natuurlijke ingrediënten om jouw hond gezond te houden en met smaak te laten eten. De voeding bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en is ontwikkeld op basis van een tarweglutenvrije receptuur. Door de hoge acceptatie ook zeer goed inzetbaar voor de kieskeurige eters.

    Om de huid en vacht van jouw hond mooi en gezond te houden is zalmolie toegevoegd. Deze is afkomstig van duurzaam gekweekte zalm uit Schotland. De van nature aanwezige omega 3 en 6 dragen daarnaast bij aan een optimale vertering en hebben een gunstige invloed op hart en bloedvaten.

    Perfect inzetbaar bij overgewicht
    Door de ruime hoeveelheid aan ontsloten haver, kan de voeding zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel. Gewichtsbeheersing wordt hierdoor eenvoudiger en het maakt de voeding daarmee ideaal voor honden met overgewicht.

    Samenstelling
    30% konijnenmeel, 25% ontsloten haver, ontsloten sorghum, johannesbroodmeel, bietenpulp, kokosvet, biergist, vitamine- en mineralenmix, rundvet, Schotse zalmolie

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set