BACK TO NATURE Kuiden/Groenten/Rijst Mix

Size :
€8,95
Toevoegen aan winkelwagen
In backorder
 • Details
 • De Dierendrogist "Back To Nature" Kruiden/Groenten/Rijstmix is een voedingssupplement voor honden als toevoeging aan de vleesmaaltijd op basis van kruiden en groeten. De wilde hond en wolf zijn van nature jagers. Als zij een prooi gevangen hebben, eten zij eerst de maaginhoud op.

  Hierdoor krijgen zij een scala aan plantenresten en kruiden binnen. Onze huishond stamt van de wilde honden en wolven af, maar jaagt niet op prooi. Back to Nature van de Dierendrogist bevat 20 verschillende kruiden en groenten om aan de behoefte tot deze ingrediënten te voldoen. Meng de rijstmix door de vleesvoeding en verrijk hiermee de maaltijd van jouw trouwe viervoeter!

  Deze mix kan ook gebruikt worden om wat meer maagvulling te geven aan honden die constant honger lijken te hebben. Dit supplement is aanvullende diervoeding voor honden.

  Samenstelling: rijst, anijszaad, brandnetel, caroteenpoeder, erwt, fenegriek, goudsbloem, kamille, knoflook, kervel, lijnzaad, maïs, paardenbloem, pepermunt, peterselie, rozenbottel, rozemarijn, tijm, wortelstukjes en zeewier.

  Dosering: tot 1/3 van de vleesmaaltijd kan vervangen worden met deze rijstmix.

  Analyse: ruw eiwit 10%, ruwe celstof 2,3%, as 2,3%, lysine 0,64%

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set