Litter Lifter Kattenbakschep Zwart

In backorder
 • Details
 • Een kattenbakschep is een kattenbakschep? Juist? MIS !!!

  De Litter-Lifter® is TOTAAL ANDERS!

  De Litter-Lifter® heeft parallelle driehoekige tanden die geen schoon strooisel kunnen oppakken. De andere traditionele scheppen verstoppen als ze zich vullen met schoon strooisel dat eruit geschud moet worden om het afval van het schone strooisel te scheiden.

  De Litter-Lifter® maakt het mogelijk om vaker schoon te maken, wat betekent dat uw katten kunnen genieten van een schonere kattenbak.

  De Litter-Lifter® is uniek omdat de bak is gemaakt van parallelle driehoekige tanden zonder dwarsbalken. Dit geavanceerde ontwerp reist over de hele lengte van de kattenbak zonder schoon afval op te halen. De V-vormige sleuven vangen fragmenten op.

  Onze kattenbakschep met puntige messen maakt het verschil bij het opvangen van zelfs het kleinste afval met de eerste keer zonder het schone, ongebruikte kattenbakvulling op te scheppen.

  Het gestroomlijnde ontwerp van de Litter-Lifter® en de functionele wigvormige tanden van 7 inch zorgen voor minder passages door de kattenbak.

  "De schepbladen laten het strooisel terug in de bak glijden."
  Het gebruiksgemak zonder dat er onnodig stof in huis vrijkomt, maakt een frequentere reiniging mogelijk. De Litter-Lifter® is een uitzonderlijke vooruitgang in het behouden van schonere lucht, een schone schep en een schone kattenbak voor een hygiënische omgeving.

  Nieuwe glanzende Litter-Lifter®-schepjes zonder vlakke oppervlakken vergemakkelijken het scheiden van afval van schoon strooisel zonder dat er kattenbakvulling in de schep wordt verzameld. De hefwerking elimineert schudden en vermindert stofwolken. De sterke voorrand zorgt voor gemakkelijk schrapen. De Litter-Lifter® is stijlvol, ergonomisch, veerkrachtig en gemakkelijk schoon te maken. Onze gebruikers prijzen de stevigheid, het gebruiksgemak, de snelheid, het verminderen van werk en het reinigende vermogen. De Litter-Lifter® is een uitzonderlijke vooruitgang in het handhaven van een schonere, hygiënische omgeving, vooral door het gebruik van klontvormende kattenbakvulling.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set