Groentenworst 250 gr

 • Koop 40 voor €1,46 per stuk en bespaar 5%
Levertijd: Op voorraad
Only a few left
 • Details
 • Waarom af en toe groenten bij voeren?
  De hond behoort tot de carnivoren, echter jagen zij in de natuur op grote prooien waarvan zij ook de ingewanden nuttigen. Deze bevatten vaak nog wat plantaardig materiaal. In groenten zitten veel bouwstoffen en vitaminen die een goede aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon van uw hond. Er zitten extra vitaminen in zoals vitamine C, K1, E en foliumzuur. De groenteworst bestaat uit 100% verse groenten en bevat gestoomde andijvie, pompoen, haricots verts en wortel.​

  Waarom is de groenteworst los en niet in het vlees verwerkt?
  Zo kun je zelf precies doseren hoeveel groente je je hond wil geven. Voor honden met bijvoorbeeld overgewicht of obstipatie/diarree kan meer gegeven worden. Wil je niet elke dag groenten toevoegen dan is dat op deze manier ook mogelijk. Doordat de groenteworst gestoomd is blijft deze 7 dagen houdbaar de koelkast. 

  Dosering per dag
  Het advies is 5-10% van de dagelijkse behoefte van de hond bij te geven. Bijvoorbeeld: een hond eet 500 gram vlees per dag. Geef dan 25 tot 50 gram groenten extra erbij. De groenten zijn gepureerd en gegaard waardoor deze goed verteerbaar zijn in het darmstelsel van de hond.

  Inhoud: 250 gram

  Het is goed om groente als aanvullende voeding te geven om de gezondheid optimaal te houden. Na ontdooien 7 dagen houdbaar in de koelkast.

  Analyse: ruw eiwit 15%, ruw vet 0,6%, ruw celstof 1,7%, ruw as 0,6%, fosfor 0,1%, kalium 0,2%, vocht 83%

 • Specs

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons

Instagram settings not set